درباره برندها

درباره برند Harman/Kardon

اورجیلند

 

هارمن کاردن که به عنوان بخشی از شرکت آمریکایی Harman International Industries مشغول به فعالیت است، مسئولیت تولید تجهیزات صوتی خانگی و خودروها را بر عهده دارد. این کسب و کار در سال ۱۹۵۳ توسط سیدنی هارمن (Sidney Harman) و برنارد کاردن (Bernard Kardon) ثبت و کار خود را شروع کرد.

 

تاریخچه برند Harman Kardon

در اوایل دهه ۵۰ میلادی، سیدنی هارمن به عنوان مدیر کل شرکت David Bogen فعالیت می‌کرد. آقای برنارد کاردن هم به عنوان مهندس ارشد در این کمپانی مشغول به کار شد. به دنبال تغییراتی که در اوایل دهه ۵۰ در شرکت Bogen اتفاق افتاد، هر دو فرد یاد شده از کار خود استعفا دادند. به لطف حقوق ۵۰۰۰ دلاری که به هر یک از آن‌ها پرداخت شد، توانستند در سال ۱۹۵۳ به کمک یکدیگر برند Harman Kardon را راه اندازی کنند.

در همان زمان، آن‌ها پروژه ساخت محصولات صوتی با تکنولوژی high fidelity را آغاز کردند و همین موضوع، آغاز این فناوری در دنیای سیستم‌های صوتی به حساب می‌آید. ترکیب تیونر، preamplifier و یک آمپلی فایر قدرتمند باعث شد تا آن‌ها بتوانند تکنولوژی high fidelity را به یک محصول واحد اضافه کنند. البته تولید ریسیورهایی با فناوری یاد شده برای اولین بار اتفاق نیوفتاده بود و در دهه ۳۰ میلادی، چنین کاری توسط Scott Radio Laboratories  انجام شده بود.

یک سال بعد، برند هارمن کاردن از محصول جدید خود با نام Festival D1000 رونمایی کرد. این دستگاه، یکی از اولین گیرنده‌های AM/FM مجهز به Hi-Fi بود که می‌توان آن را آغاز کننده محصولات جذاب امروزی به حساب آورد. زبان طراحی و ظاهر این محصول در آن زمان، از جذابیت خاصی برخوردار بود و همین موضوع باعث شد تا استقبال خوبی از آن به عمل آید.

در سال ۱۹۵۶، آقای برنارد کاردن تصمیم گرفت تا از مسئولیت خود کناره گیری کرده و سهامش را به سیدنی هارمن واگذار کند. به عنوان تنها رهبر این کمپانی، او تصمیم گرفت تا قسمت فنی شرکتش را بیش از تیش در حوزه محصولات مبتنی بر Hi-Fi تقویت کند. او همچنین نام کسب و کار خود را به Harman International تغییر داد، اما محصولات این شرکت همچنان با نام هارمن کاردن طراحی و تولید می‌شد.

اما در سال ۱۹۶۹ یک اتفاق هیجان انگیز روی داد. سیدنی هارمن تصمیم گرفت تا کمپانی JBL که در ساخت اسپیکر از تبحر خاصی برخوردار بود را خریداری کند. در سال ۱۹۷۶، او از تلاش‌های جیمی کارتر برای ریاست جمهوری ایالات متحده حمایت کرده و به این ترتیب پس از منصوب شدن وی، سیدنی هارمن به عنوان معاون وزیر بازرگانی انتخاب شد. از آن جا که قوانین آمریکا به پرسنل دولتی اجازه فعالیت مستقیم در مناقع تجاری را نمی‌داد، او مجبور شد تا شرکت را به قیمت ۱۰۰ میلیون دلار به یک کمپانی بزرگ با نام Beatrice Foods تقدیم کند.

پس پایان دوره ریاست جمهوری کارتر، سیدنی هارمن شرکت خود را در سال ۱۹۸۰ به قیمت ۵۵ میلیون دلار مجددا خریداری کرد. البته از آن جا که بخش تولید گیرنده‌ها پیشتر توسط Beatrice Foods به یک شرکت ژاپنی فروخته شده بود، لذا شامل این نقل و انتقالات به حساب نیامد. بخش گیرنده‌ها به عنوان قلب تپنده Harman International به حساب می‌آمد. به همین دلیل او در سال ۱۹۸۵ این بخش را مجددا به کسب و کار خود اضافه کرد.

از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۷ مهندسان این شرکت آمریکایی تمام هم و غم خود را روی سیستم پردازش دیجیتالی معطوف کردند. سیدنی هارمن در سال ۲۰۰۷ در سن ۸۸ سالگی از برند Harman Kardon خود را بازنشسته کرد و Dinesh Paliwal توانست موافقت وی را کسب کرده و به عنوان مدیر عامل این کمپانی منصوب شد. بعدها و در سال ۲۰۱۷، سامسونگ اعلام کرد که با رقم ۸ میلیارد دلاری، توانسته شرکت هارمن اینترنشنال را خریداری کند.

محصولات برند Harman Kardon

Sound Sticks و Subwoofer

این دو محصول در سال ۲۰۰۰ در رویداد Macworld معرفی شدند. بد نیست بدانید که هر دو گجت یاد شده، حاصل همکاری هارمن کاردن و اپل بوده است.

مهندسان کوپرتینویی مسئولیت طراحی صنعتی و مهندسی مکانیک آن‌ها را بر عهده داشتند تا محصول نهایی، کاملا با اکوسیستم اپل همخوانی داشته باشد. این سیستم صوتی توانست جایزه طلا در حوزه طراحی صنعتی را از آنِ خود کند و تصویر آن نیز روی جلد مجله I.D. رفت. نسخه دوم Sound Sticks با بهبودهایی همراه شد، اما رنگ بندی آن در نسل سوم به طور کلی تغییر پیدا کرد و به جای رنگ‌های آبی و سبز، شاهد ترکیب رنگ سیاه و سفید بودیم که باعث می‌شد تا رنگ بندی آن با آیمک‌های اپل سازگاری بیشتری داشته باشد.

 

سیستم صوتی خودرو

این برند آمریکایی در تاریخچه فعالیت‌های خود، همکاری درخشانی با کارخانه‌های تولید خودرو مانند فولک واگن، آئودی، بی ام و، لند روور، مرسدس بنز، ام جی روور، ولوو، بیوک، کیا، هیوندای، ساب، هارلی دیویدسون، کرایسلر، آلفا رومئو، دوج، جیپ، دایهاتسو، تویوتا، هوندا، جلگوار، سوزوکی، میتسوبیشی، سوبارو و تاتا موتورز را در کارنامه‌اش می‌بیند.

اسپیکر کامپیوتر

برند Harman Kardon در حوزه اسپیکر کامپیوترها نیز فعالیت داشته و برخی مدل‌های لپتاپ‌های توشیبا، ایسر، ایسوس آیمک‌های اپل و تبلت M5 هواوی نیز از محصولات این کمپانی استفاده کرده‌اند. اسپیکرهای دایره‌ای شکل هارمن کاردن و دستگاه G4 Mac Cube اپل در حال حاضر در موزه هنرهای مدرن در ایالت نیویورک قرار گرفته‌اند.

اسپیکرهای هوشمند

 

در سال ۲۰۱۷، هارمن کاردن از اسپیکر هوشمند جدید خود رونمایی کرد که دستیار هوشمند مایکروسافت با نام کورتانا را در کنار خود می‌دید. اما یک سال بعد، آن‌ها با معرفی اسپیکر ۷۰۰ دلاری Citation 500، همکاری خود با گوگل را آغاز کرده و دستیار هوشمند این کمپانی غول پیکر را برای آن در نظر گرفتند.

 

طراحی و ساخت

 

orgiland

علاوه بر کیفیت صدای عالی ، اسپیکرهای هارمن کاردن همیشه به دیزاین و طراحی ظاهری زیبا معروف بوده اند.

هارمن اینترنشنال ۳۰هزار کارمند دارد که شاید زحمات و تلاشهای تیم طراحی بیشتر از سایر بخشها به چشم کاربران عادی بیاید!

متریال ساخت فوق العاده و طراحی های چشم نواز محصولات هارمن کاردن همیشه زبان زد کاربران بوده است.

 

 

1 دیدگاه در “درباره برند Harman/Kardon

  1. حسین شریفی نیا گفت:

    عجب طراحی‌هایی 👌

دیدگاهتان را بنویسید